Siden sist…

To har blitt tre (pluss en hund så vi er fire vesener som trenger daglig stimuli av mat, vann og masssssse kos). Mammarollen kom to uker for tidlig i midten av april. Fødsel kan man ikke forestille seg, det må oppleves, men det finnes noen fakta;

  1. Det gjør vondt!
  2. Epidural ❤
  3. Jordmødre fortjener den høyeste lønn, helt sant!

Livet før og etter baby. Jeg har gjort meg noen tanker, og selv om mye er forandret er ting allikevel ved det samme. Som for eksempel at jeg drikker kaffe igjen. Da jeg gikk gravid ville jeg ikke ha kaffe, men nå drikkes det kaffe døgnet rundt☺️

Jeg har hatt to eksamener. Skulle hatt tre, men glemte å melde meg opp, så den siste ble utsatt til desember. (er det mulig…) Da får jeg satse på at jeg får en super karakter i forskningsmetode med denne nye og ekstra lange utsettelsen. Yey (!!) Her kan jeg skylde på gravid-tåka for at jeg glemte noe så viktig som å melde meg opp.

Jeg hekler. Altså, jeg har fått oppheng. I dag ble jeg for eksempel ferdig med en jakke jeg har hatt lyst til å lage en stund. Til babyen, og den ble veldig fin. Neste prosjekt er å bruke alt av restegarn og lage et teppe.

Reading Challenge. Det går sånn der. Å gjøre unna tretti bøker i 2017 med alt det andre som jeg har på agendaen var litt i overkant, men vi forsøker. Det er i hvertfall ikke manko på bøkerå lese.

Været. Sommeren her i Oslo har ikke vært noe å skryte av så langt. Det har regnet, vi har måttet gått med jakke, noen sikkert også med vanter, og her om natten var det nesten for kaldt til å ha vinduet oppe. Grøss. Men i dag var det litt torden (selv om jeg kun så et lynglimt over hustakene her). Men det stemte nok for etterpå fikk vi et fantastisk lys inn i stua da skyene lettet og solen steg frem. Hurra!

Så nå har jeg sommerferie. I midten av juli får vi utlevert oppgavene for neste semester så jeg tar en kikk på det og begynner å studere igjen.

God sommer:)

IMG_5836

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s