Å bygge rede

file-26-02-2017-21-09-34Helt siden man fant ut at man var gravid har man sakte, men sikkert, gjort om på en hel del ting her vi bor:) Det begynte med loftboden og kjellerboden rett før jul. (Her hos oss har vi ikke bare en bod, men to!) Jo flere boder jo mer rot, så vi satt i gang og tømte rommet som er vårt på loftet, kjørte ting som skulle kastes på miljøstasjoner, ga bort noe (tre poser med CD’er!!! No regrets…), vasket, kjøpte hyller på IKEA og satte ting på plass.

Det ble så fint på loftet at jeg fikk en umiddelbar trang til å vise det frem til venner og familie. Men de har jo ikke sett hvordan det så ut før, så der forsvant poenget litt. Men det ble skikkelig system der oppe. Fornøyd.

Det andre jeg gjorde var at jeg byttet om på møblene i stua igjen. Dette er jo noe jeg gjør stadig, men nå er det slik jeg vil ha det ^_^

Det tredje: Alle skap er ryddet.

Det fjerde var å pusse opp soverom nummer to (man-caven). Det skal bli rommet til babyenDette blir ferdig i løpet av et par dager nå, så da er vi godt i gang med det mest elementære når vi nå er på vei til å øke beboerne her til tre.

Så begynner man å se rundt seg.

– Er det fint nok her?

– Trenger den og den veggen et malingstrøk til kanskje?

– Hva med den lampa på kjøkkenet, gir den nok lys?

Sånn har hjernen min holdt på. Jeg tror at jeg er inne i en slags «alt må fikses før babyen kommer» fase for da ser jeg for meg at jeg ikke behøver å gjøre noen ting annet enn å være mamma (og student) og kan slappe av og vite at alt av det materielle rundt oss er på plass og fungerer.

Å gjøre livet lettere for en selv er en gave, så det er slik jeg holder på nå. Man vet jo aldri hvordan tilværelsen blir når man plutselig sitter med et helt nytt menneske på tre kilo på fanget, så da tenker jeg at det som kan fikses før det nye og ukjente kommer, bør fikses.

Uten å slite seg helt ut. Man kan også bygge reir etter at ungen har kommet leste jeg, men det kan jeg ikke se for meg fungerer så godt for meg. Å komme forberedt gjør meg til et bedre menneske rett og slett. Er det ting rundt meg som ikke fungerer, men som kunne ha fungert dersom jeg bare hadde gjort det, gjør det meg sur og grinete. Jeg vil mye heller være blid og stressa enn sur og stressa. Stressa, men fattet, og blid da ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s